Головна » 2021 » Січень » 14

Переглядів: 39 | Додав: Muroslava | Дата: 14.01.2021 | Коментарі (0)

 

  1. Послуги з організації гарячого харчування:
    1. Витяг з реєстру операторів харчових продуктів.
  1. На закупівлю і постачання сировини та харчових продуктів:
    1. Копія експлуатаційного дозволу (для виробників харчових продуктів).
    2. Витяг з реєстру операторів харчових продуктів ( для постачальників сировини та харчових продуктів).
    3. Акт перевірки суб’єкта господарювання (учасника торгів), який здійснює постачання сировини та харчових продуктів районними/ міськими управліннями/відділами ГУ ДПСС в області.
    4. Перелік потужностей/операторів ринку харчових продуктів звідки буде проводитись постачання сировини і харчових продуктів з підтвердженням щодо реєстрації їх в реєстрі операторів харчових продуктів.
    5. Наявність власних або орендованих приміщень, автотранспорту для перевезення продукції, що відповідають гігієнічним вимогам щодо харчових продуктів.

      ... Читати далі »

Переглядів: 47 | Додав: Muroslava | Дата: 14.01.2021 | Коментарі (0)